Известие

Collapse
No announcement yet.

палец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• палец

Значи,избил мие палеца на едното делко,и да попитам първо от друга кола да ли става,че в момента несъм в Пловдив и за 164-ка трудно ще намеря, моя сигурно е сменян пише-made in Germany.
    Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

Да кажа,че намерих палец от Евро-07.цената просто ме разби,5 лв.
    Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

Comment

Аз с палци не съм се занимавал никога и нищо не мога да кажа
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Аз съм с такъв, EPS ко искаш, малко бакелит и цветен метал, колко да струва.Ние сме с BOSCH по ел. часта, палеца трябва да става от някои Golf или OPEL.Капачката също я сменх 12 маи беше.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

бравоооооо, радвайте се що не питаш колко струва за мойта кола палец капачка комплект, че като ги вземах свят ми се зави .... апропо чувал съм че избие ли едно от двете се сменят в комплект!!!
          AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Аз пък си мислех,че при 164 е като при 155-цата-без делка,палци,капачки и т.н. ма явно съм доста далеч от истината :P Иначе т'ва,че са съвместими с тези на немските машини е голям плюс,щото преди време на баща ми му се наложи да сменя капачка и цената беше 80 или 100 лв.(не си спомням точно)
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
            X